Rivstart

Ursäkta röran på bloggen, vi har ännu inte lyckats bemästra konstknepet att fixa en utomordentlig bakgrund till bloggen men projektet är i full akt.

För en mer seriös presentation heter jag Linus Stalin Castro och min käre vän Robert Adolf Müssolini bor ungefär ett par mil norr om stockholm. Resten framkommer i sinom tid .

Många har frågat syftet med den här bloggen, och THE BIG TOPIC är att förklara hurfan saker är och inte är, vilka som är lallare och vilka som är The shit, diskutera helt ovesäntliga saker, såga och verbalt förnedra konkurrenter eller folk som ogillas utav etablissemanget eller folk som helt enkelt behöver lära sig.
Det har gått lite fort fram och vi har inte riktigt fått utlopp för våra extremt självgoda och kreativa förmågor ännu, så håll utkik efter den här bloggen som bland annat har en wife beating contest på gång och andra lustiga händelser.
Ärligt talat så skiter vi i om ni gillar den här bloggen eller inte för ni kommer bli tvångsmatade inom kort utav alla möjliga källor. Meningen är inte heller att beskriva ett vardagligt liv utan bara om att underhålla och diskutera, det vill säga saker som ingen egentligen vill skämta om. Saker som ingen jävel tänker på och har du jävligt flyt kanske vi slänger in ett par rebusar bara för att höja statusen på bloggen. LIKA FÖR ALLA och på återseende fuckers


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0